CO2 imbuteliat

CO2 imbuteliat

"Impreuna facem treaba buna"

CO2 imbuteliat

Dioxidul de carbon (CO2 ) este un compus, de obicei sub forma de gaz, care este mai dens decat aerul. Dioxidul carbon este format dintr-un atom de carbon si 2 atomi de oxigen. Dioxidul de carbon este folosit in industria alimentara,industria petrolului si in industria chimica.

Vezi mai mult

Acest produs este utilizat pentru:

  • Dozatoare de bere
  • Extinctoare pentru incendiu
  • Sudura MIG/MAG
  • Conffeti
  • Jeturi CO2 pt concerte
  • In laboratoarele pentru analize
 • !! Temperatura ghetii carbonice este  : -78,5 grade Celsius !!

IMG-20190205-WA0003
IMG-20190205-WA0008
IMG-20190205-WA0006

APLICATIILE CO2 IMBUTELIAT

Aplicatii pentru dozatoare de bere

Imediat ce gheata carbonica a fost plasata in apa, procesul de sublimare este accelerat, formandu-se nori densi de ceata.
Aceasta proprietate este utilizata in locuri precum teatre, discoteci, atractii cu case bantuite sau cluburi de noapte, locuri unde sunt folosite masini de fum pentru crearea unor efecte dramatice.

Aplicatii pentru instinctoare incediu

Principala utilizare a ghetii carbonice (cunoscuta si sub denumirea de „cardice”), este de a pastra mancarea, bautura etc. intr-o stare nealterata, fara a folosi metoda refrigerarii ciclice. Gheata carbonica poate fi folosita pentru inghetarea instantanee a alimentelor, mostrelor, sau/si la fabricarea inghetatei. De asemenea este folosita la ocazii festive pentru obtinerea efectului de fum in paharele de bautura. Produsul este non toxic, bauturile pot fi consumate in deplina siguranta (vor avea totusi un foarte usor gust de sifon datorat dioxidului de carbon). Gheata carbonica (gheata uscata) este recomandata pentru sampanie, cocktail-uri si bauturi tari: consumate foarte reci, taria si agresivitatea (asprimea) alcoolului nu se mai simte dar iese in evidenta aroma.